Malamalama i le Eseesega i le va o Concentric ma Eccentric Reducers

I le fanua o paipa faʻapipiʻi, faʻaititia e faia se sao taua i le faʻafesoʻotaʻi o paipa o lapopoa eseese. E lua ituaiga masani o reducers ofa'aitiitiga fa'atotonuma fa'aitiitiga fa'apitoa. O le malamalama i le eseesega i le va o nei ituaiga e lua o mea faʻapipiʻi e taua tele i le faʻamautinoaina o le tafe lelei ma le faʻaogaina o lau paipa paipa.

Concentric reducers ua mamanuina e faʻapipiʻi paipa e eseese le lautele i luga o le axis tutusa. O lona uiga o laina ogatotonu o paipa lapopoa ma laiti o loʻo faʻaogaina, e maua ai le sologa lelei ma le faasolosolo malie i le va o lapopoa e lua.Fa'aitiitiga fa'apitoa, i le isi itu, e faʻaaogaina e faʻafesoʻotaʻi ai paipa e le o i luga o le axis tutusa. O laina ogatotonu o paipa lapopoa ma laiti ua faʻafefeteina, faʻatupuina se suiga faʻafefe i le va o lapopoa e lua.

I le CZIT DEVELOPMENT CO., LTD, matou te faʻapitoa i le tuʻuina atu o paipa paipa maualuga, e aofia aiseamless concentric reducersma fa'aitiitiga uamea kaponi. O a tatou oloa ua mamanuina e fetaui ma tulaga maualuga o alamanuia ma e talafeagai mo le tele o faʻaoga.

E tele mea e tatau ona mafaufau i ai pe a filifili i le va o concentric mafa'aitiitiga fa'apitoa. O le filifiliga i le va o ituaiga e lua o faʻaitiitiga e faʻalagolago i manaoga faʻapitoa o le paipa, e aofia ai le tafe, mamafa ma avanoa avanoa. Concentric reducers e lelei mo talosaga e fa'atumauina pea le tafe o le sua, a'o fa'aitiitiga fa'aletonu e talafeagai mo tulaga e mana'omia ai ona fa'aoga paipa i fafo-totonu.

I se aotelega, o le malamalama i le eseesega i le va o fa'aitiitiga fa'a'oto'oto ma fa'aletonu e taua tele i le filifilia o le fa'aoga sa'o mo lau faiga paipa. I le CZIT DEVELOPMENT CO., LTD, matou te ofoina atu le tele o mea faʻapipiʻi paipa, e aofia ai faʻaitiitiga concentric ma eccentric, e faʻafetaui ai manaʻoga eseese o matou tagata faʻatau. O a tatou oloa e lauiloa mo lo latou tumau, faʻamaoni ma le faʻainisinia saʻo, ma faʻamaonia lelei mo le tele o pisinisi ma pisinisi.

fa'aitiitiga fa'apitoa
reducer concentric

Taimi meli: Iul-05-2024