45°VALA FA'AOMI LELEI TULIMULI

  • Tulima Su'a Oomi vevela

O mea o le tulilima umi radius o le uamea stainless, uamea carbon, uʻamea uʻamea ma isi.
Avanoa o le faʻaaogaina: faʻaogaina o otaota, vailaʻau, vevela, aerospace, eletise eletise, pepa ma isi pisinisi.

Muamua lava, e tusa ai ma lona radius o curvature, e mafai ona vaevaeina i le tulilima radius umi ma le tulilima radius puupuu.

O le tulilima umi radius e faasino i lona radius o curvature e tutusa ma le 1.5 taimi le lautele pito i fafo o le paipa, o lona uiga, R=1.5D.

O le tulilima pu'upu'u fa'ata'amilo o lona uiga e tutusa lona 'ele'ele o le pupuni ma le lautele pito i fafo o le paipa, o lona uiga, R= 1.0d.

Fa'ailoga tulilima gaioiga e ala i le fa'aogaina masani po'o fa'apitoa fa'ailoga meafaigaluega, ina ia mafai ai e le laupepa i totonu o le fa'ailoga sa'o e le malosi o le deformation ma le deformation, ina ia maua ai se foliga patino, tele ma le fa'atinoga o tekinolosi gaosiga o vaega o oloa.Pepa u'amea, oti ma meafaigaluega o elemene ia e tolu o le fa'ailoga.Stamping o se ituaiga o uʻamea malulu deformation auala faagasologa.O lea la o le tulilima faʻailoga e taʻua o le malulu malulu poʻo le faʻailoga pepa, e taʻua o le faʻailoga.O se tasi lea o auala autu o le faʻaogaina o palasitika uʻamea (poʻo le faʻaogaina o le mamafa), ma e aʻafia foi i mea faʻainisinia faʻainisinia.

Fa'ailoga tulilima o le fa'aogaina lea o mea e tasi ma le paipa ipu fa'amaufa'ailoga mate fa'ailoga i totonu o le tulilima afa mama, ona fa'atupuina lea o le uelo fa'apipi'i vaega e lua afa mama.Ona o tulaga eseese uʻamea o ituaiga uma o pipelines, semi-maea oloa e masani ona gaosia e tusa ai ma le vaega o le mataʻutia, ma o loʻo faʻatinoina e tusa ai ma le vasega o paipa uelo i le fausiaina o fanua.O le mea lea, e taʻua foi lua afa stamping uelo tulilima.O se paipa fa'aoga e fa'aaoga e sui ai le itu o se paipa, e masani lava i le mea e liliu ai.

  • Le faagasologa o le tafe o le tulilima

Pi'o tulei vevela faia matagofie, mafiafia puipui toniga, faagaoioiga faifai pea, ma talafeagai mo le tele o gaosiga, ua avea ma auala autu faiga o le carbon uamea ma uʻamea tulilima uamea, e faatatau foi i nisi faʻamatalaga o le tulilima stainless steel faia, le faiga o le faamafanafanaina. o le vaeluagalemu poʻo le maualuga o le faʻavevelaina o le faʻavevelaina (o le mama faʻamafanafana e mafai ona tele liʻo poʻo vae), mumu ma le faʻaalia o luga, O le auala faʻavevela e faʻalagolago i manaʻoga ma le malosi o le gaosiga o oloa.

O le faʻailogaina o se taimi umi e faʻaaogaina i le tele o gaosiga o le faʻaogaina o tekinolosi tulilima, ua suia i le vevela vevela poʻo isi tekinolosi faʻaogaina, faʻaaogaina e maua ai faʻamatalaga masani o le tulilima, ae i nisi faʻamatalaga o le tulilima, o lona gaosiga e laʻititi, o le puipui. e mafiafia tele pe manifinifi tele.

Aʻo leʻi faʻailogaina, e tuʻu le avanoa i luga o le pito i lalo, o le totonugalemu ma le pito i tua e utaina i totonu o le paipa avanoa, ma o le tulilima e faia i le taofiofia o le pito i fafo ma le lagolago o le oti i totonu.

Pe a faatusatusa i le faiga o le tuleia vevela, o le foliga vaaia o le faailoga tusi e le lelei e pei o le vevela o le faiga o le faiga, o le pito i fafo o le faʻailoga tulilima o loʻo i le tulaga faʻalautele i le faiga o le faiga, aua e talafeagai mo le gaosiga tasi ma le maualalo. tau, e masani ona faʻaaogaina tekinolosi tulilima mo le gaosiga o le paʻu puipui mafiafia laʻititi.

Fa'ailoga tulilima e vaevaeina i le malulu ma le vevela.Cold stamping po'o le vevela fa'ailoga e masani ona filifilia e tusa ai ma meafaitino meatotino ma meafaigaluega gafatia.

O le faiga o le tulilima malulu extrusion o le faʻaaogaina lea o se masini faʻapipiʻi tulilima faʻapitoa e tuʻu ai le paipa avanoa i le pito i fafo.A uma ona tapuni le pito i luga ma le pito i lalo, o le paipa avanoa e alu i le va i le va o le pito i totonu ma le pito i fafo i lalo o le tui e faʻamaeʻa ai le faiga.
O le i totonu ma fafo oti malulu extrusion tulilima o loʻo i ai le lelei o foliga matagofie, mafiafia puipui toniga, laʻititi laʻititi fevaevaeaʻiga ma isi.E masani ona faʻaaogaina i le faʻaogaina o le tulilima uʻamea uʻamea, aemaise lava le faʻatupuina o le kulini uʻamea manifinifi puipui.O le saʻo o le oti i totonu ma fafo e maualuga atu, ma o le faʻaogaina o le mafiafia o le paʻu avanoa e tuʻuina atu foi i luma manaoga maualuga.


Taimi meli: Mati-04-2022